« terug naar vorige pagina

Praktijkfolder

Bredero

Sterrebos 35
5344 AN Oss
Telefoon: 0412 692652

Fax: 0412 626355
Spoed: keuzemenu 1
Receptenlijn: keuzemenu 2

www.huisartsenpraktijkbredero.nl

E-mail: praktijk@huisartsenpraktijkbredero.nl

Spoedgevallen

De praktijk is tussen 8.00 en 17.00 uur op werkdagen ten alle tijde bereikbaar voor SPOED. Bij spoed kunt u bellen met 0412-692652 optie 1, en u krijgt direct de assistente aan de lijn.

Als u twijfelt of iets spoed is, schroom in dat geval niet om dit nummer te bellen. Ook in geval van twijfel of u in het ziekenhuis behandeld dient te worden, BEL EERST DE HUISARTS! Hij/zij kan goed inschatten waar u het best geholpen kunt worden. De praktijk is goed uitgerust voor spoedgevallen.

Spoed (8.00 uur- 17.00 uur): 0412-692652 keuzemenu 1

Spoed (17.00 uur-8.00 uur en in het weekend/feestdagen): 088 876 5050

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Openingstijden

De praktijk is geopend van 8.00 tot 17.00 uur op alle werkdagen. Voor het maken van afspraken of opvragen van uitslagen of andere vragen is de assistente bereikbaar op de volgende tijdstippen:
8.00- 14.00 uur
15.00- 17.00 uur
Op werkdagen is de praktijk voor spoedgevallen direct bereikbaar.

De huisartsen en assistentes hebben van 10.30 uur tot 11.00 uur overleg. Zij zijn dan alleen in geval van spoed bereikbaar.

Van 14.00 uur tot 15.00 uur is de assistente met andere praktijkgerichte taken bezig. Dan is zij alleen in geval van spoed te bereiken.

Verwijsbrieven en recepten kunnen niet tussen 14.00 uur en 15.00 uur worden opgehaald.
Herhaalrecepten graag zo veel mogelijk in een keer bestellen of via www.mijngezondheid.net/MedGemak app.

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
Voor het maken van afspraken kunt u bellen op nr: 692652 op de volgende uren:

8.00- 10.30 uur

11.00- 14.00 uur

15.00- 17.00 uur

Of ga naar online afspraak maken op de homepage van de website, of via www.mijngezondheid.net.

Van maandag t/m vrijdag houden de artsen spreekuur. Elk spreekuurcontact gaat op afspraak. Meestal duurt een afspraak, waarin één hulpvraag of meerdere korte vragen behandeld kunnen worden, tien minuten. Als u meer tijd nodig heeft, of voor meerdere personen wilt komen, meldt u dit dan aan de assistente.

Bij grote drukte vragen wij begrip als een afspraak niet dezelfde dag kan plaatsvinden. Bij het maken van de afspraak hanteren wij de volgende richtlijn: bepaalt u de dag dan bepalen wij de arts, bepaalt u de arts dan bepalen wij de dag.

In verband met de toenemende drukte in de praktijk zal de assistente u vragen naar de aard van uw klacht om zo het spreekuur van de huisartsen beter te plannen. Wanneer u het bezwaarlijk vindt om uw klacht aan de assistente mede te delen, kunt u dit kenbaar maken.

In sommige gevallen kan de assistente u direct helpen en is het niet nodig een afspraak met uw huisarts te maken. Bij veel voorkomende, niet ernstige klachten kan de assistente u uitstekend advies geven. De assistente heeft, net als uw huisarts, een beroepsgeheim.

Voor u met uw klacht naar de huisarts gaat, is het raadzaam om voor uzelf eerst nog eens op een rijtje te zetten, wat uw klachten precies zijn, wanneer ze zijn ontstaan en wanneer en waarbij u de meeste last heeft. Daarnaast kunt u voor uzelf ook proberen helder te krijgen wat voor vraag u heeft over de klacht, zodat uw huisarts u zo goed mogelijk kan helpen.

 

Spreekuren Dr. Pijnenburg Dr. Geurts van Kessel
Maandag ochtend & middag ochtend
Dinsdag ochtend ochtend & middag
Woensdag ochtend & middag
Donderdag ochtend & middag
Vrijdag ochtend & middag

Telefonisch spreekuur

Tijdens werkdagen van 8.00-10.30 uur, 11.00-13.00 uur en 15.00-17.00 uur kunt u bellen voor uitslagen van bloedonderzoek of röntgenuitslagen. De huisarts heeft alle uitslagen van te voren zelf beoordeeld. Als de uitslagen geruststellend of ” goed” zijn, deelt de assistente u dit mee. Als er reden voor overleg is of de huisarts wil iets toevoegen, dan plaatst de assistente u op het telefonisch spreekuur. Globaal zal dit op het eind van de ochtend of de middag zijn. Wilt u duidelijk aangeven op welk telefoonnummer u bereikbaar bent?

eConsults

Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van een van onze huisartsen veilig in MijnGezondheid.net.

Meld u aan, of vraag naar de mogelijkheden bij een van onze assistentes.

Avond-,nacht- en weekenddienst

Huisartsenpost ´s-Hertogenbosch- Oss- Veghel is buiten kantooruren van 17.00- 8.00 uur en in de weekenden en op feestdagen bereikbaar op 088 876 5050.

zie ook: www.huisartsenpost-hov.nl

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.

U kunt tussen 8.00-10.30 uur een huisbezoek aanvragen. De assistente kan de visite dan voor dezelfde dag op de agenda zetten. Omdat er in de praktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, is het beter- indien mogelijk- naar de praktijk te komen.
De doktersassistentes zijn zodanig geschoold dat zij samen met U de wenselijkheid van een huisbezoek kunnen beoordelen. Informeert U hen over Uw hulpvraag, zodat zij de dokter kunnen vertellen of er spoed geboden is, of wat deze voor een bezoek aan U moet meenemen.

 

Nieuwe patiënten

Huisartsenpraktijk Bredero is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Wij willen graag kwalitatief goede zorg leveren, daarom is het voor ons niet mogelijk om nieuwe patiënten te accepteren. Als huisarts willen we graag gezinsarts zijn. Alleen als uw partner al ingeschreven is bij onze huisartsenpraktijk, dan kunt u zich in laten schrijven bij ons als patiënt.

Indien u zich na het kennismakingsgesprek met de huisarts komt inschrijven als nieuwe patiënt, is de volgende informatie nodig:

 • Uw zorgverzekeringspas
 • Uw identiteitsbewijs
 • Uw medisch dossier: vraag uw vorige huisarts om uw medisch dossier naar ons op te sturen en u uit te schrijven als patiënt

Let op: pas na uw kennismakingsgesprek met uw huisarts én inschrijving, kunt u voor medische hulp een afspraak maken.

 

Assistentie en praktijkondersteuning

De doktersassistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek en voor herhalingsrecepten.

U kunt bij de assistente verder terecht voor:

 • Herhaalrecepten (0412 692652, optie 2)
 • zwangerschapstest
 • urine onderzoek
 • suiker- en Hb-controle
 • verstrekken van informatiefolders

De volgende handelingen alleen op afspraak op telefoonnummer 0412 692652:

 • Het meten van de bloeddruk
 • aanstippen van wratten
 • verbinden van wonden
 • oren uitspuiten
 • hechtingen verwijderen
 • uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek
 • injecties

De praktijkondersteuner  doet onderzoek bij en begeleidt mensen met chronische aandoeningen als diabetes, hoge bloeddruk, longaandoeningen als astma en COPD. Zij begeleidt ook mensen bij het stoppen met roken. Zij werkt nauw samen met de huisartsen en heeft wekelijks overleg met hen. De huisartsen verwijzen mensen met de ze aandoeningen vaak naar haar door.

Zij heeft spreekuur op afspraak op maandag-, dinsdag- en woensdagmorgen. Tevens doet zij huisbezoeken bij mensen met de genoemde aandoeningen.

De praktijkondersteuner op psychosociaal gebied, zij ondersteunt de huisartsen in de zorg voor patiënten met psychische klachten. daarbij kunt u denken aan stemmingsklachten, overspannenheid, rouwverwerking, angstklachten, alcoholproblemen etc.

Zij heeft spreekuur op afspraak op woensdagmorgen en donderdag de gehele dag.

De activiteiten van beide praktijkondersteuners worden door de zorgverzekeraars volledig vergoed.